Σωλήνας Δικτυωμένου Πολυαιθυλενίου - Τουμπόραμα PE - Xb Φ18 x 2,5 mm σε ΣΠΙΡΑΛ ΚΟΚΚΙΝΟ Θέρμανσης - Ύδρευσης

  • 1,30€
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κατασκευαστής: FASOPLAST
  • Κωδικός Προϊόντος: 10.01.02.107

Διαθέσιμες Επιλογές

Πρέπει να διαλέξετε κάτι από τα παρακάτω και να πατήσετε το κουμπί “ΚΑΛΑΘΙ”

* (Η παραπάνω τιμή είναι ανά μέτρο)

 

Σωλήνας FASOPLAST Δικτυωμένου Πολυαιθυλενίου - Τουμπόραμα PE - Xb Φ18 x 2,5 mm Θέρμανσης - Ύδρευσης σε ΣΠΙΡΑΛ ΚΟΚΚΙΝΟ. Συσκευασία ρολά 50 μέτρων.

Το δικτυωμένο πολυαιθυλένιο (PE-Xb) είναι ένα πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HD PE) στο οποίο έπειτα από μια χημική κατεργασία, τα γραμμικά μόρια του πολυμερούς ενώνονται, σχηματίζοντας πλέγμα με σταυροδεσμούς. Αυτοί οι δεσμοί προσδίδουν στο δικτυωμένο πολυαιθυλένιο (PE-Xb) εξαιρετικές ιδιότητες.
Η εταιρία FASOPLAST παράγει σωλήνες από δικτυωμένο πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας με τη μέθοδο των σιλανίων τύπου b μέσω της δικτύωσης της υδροσιλικόνης σε σιλάνιο. Κατά την παραγωγική διαδικασία προστίθεται ειδικός σταθεροποιητής (METAL DEACTIVATOR) ο οποίος προστατεύει την σωλήνα από την αποικοδόμηση (θραύση) εξαιτίας της παρουσίας μεταλλικών ιόντων σε δίκτυα που περιλαμβάνουν και μεταλλικές σωληνώσεις ή εξαρτήματα.

 

Πλεονεκτήματα

ΕΥΚΑΜΠΤΟ Η εύκαμπτη φύση του PE-Xb επιτρέπει στον εγκαταστάτη να κάνει μικρές αλλαγές στην κατεύθυνση του σωλήνα λυγίζοντας τον με το χέρι χωρίς τη χρήση εξαρτημάτων.

ΕΛΑΣΤΙΚΟ Η ελαστικότητα που παρέχει ο σωλήνας PE-Xb του επιτρέπει να απορροφά την ενέργεια από τις διάφορες αυξήσεις στη πίεση του συστήματος και να μειώνει την πιθανότητα δημιουργίας υδραυλικού πλήγματος.

ΑΝΤΟΧΗ Οι σωλήνες από PE-Xb είναι περισσότερο ανθεκτικοί σε χαμηλές θερμοκρασίες, διατηρώντας την ελαστικότητά τους ακόμα και σε θερμοκρασίες κοντά στους 0οC. Παρουσιάζουν επίσης υψηλή μηχανική αντοχή και αντοχή σε κρούση.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η εύκαμπτη φύση του PE-Xb κάνει την εγκατάσταση γρήγορη και εύκολη. Οι σωλήνες διατίθενται σε κουλούρες με μεγάλα μήκη, εξαλείφοντας την ανάγκη για την χρήση πολλών εξαρτημάτων. Επιπλέον το μικρό βάρος του σωλήνα βοηθάει στην εύκολη μεταφορά και χρησιμοποίησή του.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ Το υλικό είναι μη τοξικό και ως εκ τούτου δεν αλλοιώνει τη γεύση του νερού.

 

Εφαρμογές

  • Μεταφορά πόσιμου νερού.
  • Μεταφορά ζεστού και κρύου νερού.
  • Κεντρικά δίκτυα θέρμανσης.
  • Μεταφορά ζεστού νερού σε ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: σωλήνας δικτυωμένου πολυαιθυλενίου για μεταφορά πόσιμου νερού σε σπιράλ PE - Xb Φ18 x 2.5 mm, σωλήνας δικτυωμένου πολυαιθυλενίου pe-xb σε σπιράλ Φ18 x 2.5 mm, σωληνας δικτυωμενου πολυαιθυλενιου pe-xb σε σπιραλ κοκκινο