Σωλήνας Πολυαιθυλενίου - Τουμπόραμα Φ15 x 2,5 mm Ύδρευσης Πόσιμου Νερού HYDROFAS

  • 0,45€
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κατασκευαστής: FASOPLAST
  • Κωδικός Προϊόντος: 10.01.02.007

* (Η παραπάνω τιμή είναι ανά μέτρο)

 

Σωλήνας FASOPLAST Πολυαιθυλενίου - Τουμπόραμα Ύδρευσης Πόσιμου Νερού Φ15 x 2,5 mm HYDROFAS, PE80 HDPE 2ης γενιάς, ονομαστικής πίεσης PN 25bar. Συσκευασία ρολά 100 m.

 

Εφαρμογές

  • Μεταφορά Πόσιμου Νερού.

 

Ο σωλήνας HYDROFAS FASOPLAST είναι ένας σωλήνας πολυαιθυλενίου PE80 HDPE 2ης γενιάς υψηλής πυκνότητας. Το πολυαιθυλένιο PE είναι ένα θερμοπλαστικό πολυμερές που αποτελείται από μεγάλες αλυσίδες του μονομερούς αιθυλενίου και θεωρείται το πιο εμπορικό πολυμερές.

 

Πλεονεκτήματα

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Το πολυαιθυλένιο ανήκει στα θερμοπλαστικά υλικά. Ανακυκλώνεται και δεν μολύνει το περιβάλλον.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ. Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου 2ης και 3ης γενιάς είναι μη τοξικοί λόγω της απουσίας προσθέτων και σταθεροποιητικών και είναι πιστοποιημένη η καταλληλότητά τους για πόσιμο νερό.

ΛΕΙΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ. Εξαιτίας της λείας επιφάνειας των σωλήνων, αποτρέπεται η επικάθιση διάφορων ουσιών.

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ. Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου απορροφούν τη μηχανική καταπόνηση, έχουν αντικρουστικές ιδιότητες και είναι ελαστικοί.

ΧΑΜΗΛΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΡΙΒΗΣ. Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου έχουν το μικρότερο συντελεστή τριβής σε σχέση με τα άλλα πολυμερή.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: σωλήνας δικτυωμένου πολυαιθυλενίου για μεταφορά πόσιμου νερού Φ15 x 2.5 mm HYDROFAS, σωλήνας δικτυωμένου πολυαιθυλενίου για μεταφορά ζεστού και κρύου νερού Φ15 x 2.5 mm HYDROFAS